Antena Meniu Search
x

Accident pe Aerodromul Clinceni. Un bărbat a murit, iar alţi doi oameni sunt în stare gravă

Un bărbat a murit, iar alţi doi oameni sunt în stare gravă după un accident teribil pe Aerodromul Clinceni. Cei trei săriseră în această dimineaţă, dar în zbor, s-ar fi agăţat între ei.

Vezi și

 Un bărbat a murit, iar alţi doi oameni sunt în stare gravă după un accident teribil pe Aerodromul Clinceni. Cei trei săriseră în această dimineaţă, dar în zbor, s-ar fi agăţat între ei.

Incidentul s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 9, pe Aerodromul Clinceni. A fost organizat un salt cu paraşuta de către o companie privată la care au luat parte peste 20 de persoane.

Unul dintre solojumpers, aşa cum este el numit, a murit în această dimineaţă după ce a acroşat cu paraşuta lui, paraşuta unui alt instructor de paraşutism care sărea în tandem cu o tânără de circa 30 de ani. Paraşutele celor doi s-au încurcat, din această cauză nu au mai avut susţinere cele trei persoane şi au căzut la sol. E vorba despre un paraşutist licenţiat în acest domeniu şi care avea peste 100 de salturi la activ, în vreme ce, instructorul ce sărise în tandem cu tânăra respectivă care, cel mai probabil se afla la primul astfel de salt, avea la activ peste 4000 de salturi cu paraşuta.

Sunt mai multe persoane audiate în aceste momente de către organele de cercetare care au venit la faţa locului şi se va stabili în urma finalizării anchetei, cine a fost vinovat de producerea accidentului.

Din primele cercetări, condiţiile de zbor au fost bune. Deci, în principiu, această ipoteză este una exclusă. Probabil, însă, nu a fost respectat spaţiul de aterizare de către unul din cei doi paraşutişti şi din această cauză, paraşutele lor s-au încurcat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Accident pe Aerodromul Clinceni. Un bărbat a murit, iar alţi doi oameni sunt în stare gravă