Antena Meniu Search
x

Accident pe Dunare: Patru turisti au cazut de pe un velier

Au vrut sa ajunga la mare cu velierul, dar au sfarsit in apele involburare ale Dunarii. Au patit-o patru barbati din Republica Ceha. Din cauza valurilor cele doua ambarcatiuni in care se aflau turistii s-au rasturnat

Vezi și

Barbatii au fost salvati in ultima clipa de politistii de frontiera. Pentru ca au stat o ora in apele fluviului, turistii si-au terminat vacanta la spital.

Barcile cu vele in care erau turistii s-au rasturnat in judetul Mehedinti. "Cele patru persoane pluteau in deriva avand mijloace de salvare, reusind sa Sara din ambarcatiunea care datorita valurilot a luat apa si s-a rasturnat", a declarat Simion Giuru,de la Politia de Frontiera.

Vreme de o ora, barbatii s-au chinuit sa ajunga la mal. N-ar fi reusit fara ajutorul politistilor de frontiera, care i-au observat la timp. "Operatia de salvare a durat circa 15 minute, a fost dificila datorita valurilor", a mai spus acesta.

La mal turistii au fost asteptati de doua ambulante. Dupa ce le-au acordat primul ajutor, medicii i-au transportat la spital pentru investigatii suplimentare.

Dupa ce i-au salvat pe turisti, politistii de frontiera au adus la mal si barcile acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Accident pe Dunare: Patru turisti au cazut de pe un velier