Antena Meniu Search
x

Accident pe linia continua in Braila

O amenajare prost gandita a drumului european E 584 face periodic victime in apropiere de Braila, chiar la intrarea in statiunea Lacul Sarat

Vezi și

“Trei masini au fost implicate in accident. Soferul unui Cielo, care se indrepta spre Braila a vrut sa traverseze drumul, ca sa intre intr-o benzinarie. Nu a sesizat schimbarea directiei de mers a unui alt autovehicul care circula pe aceeasi directie, l-a tamponat din spate, a patruns pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu un alt autovehicul care circula regulamentar din sens opus, a declarat Comisarul Sef de la Politia Rutiera Braila, Dorel Valsan.

O femeie a murit pe loc. Aceasta se afla pe scaunul din dreapta in masina al carei sofer a provocat dezastrul. Alti patru oameni au ajuns la spital.

Localnicii spun ca ar fi nevoie de un sens giratoriu, pentru a nu mai fi obligati sa incalce tot timpul linia continua de pe mijlocul drumului, atunci cand vor sa intre in statiune sau in bezinaria aflata in acelasi loc. Soferul neatent va fi tras la raspundere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Accident pe linia continua in Braila