Antena Meniu Search
x

ACCIDENT pe zăpadă, în luna iulie! Un turist a alunecat pe o fâşie de zăpadă, la Bâlea Lac, şi a suferit multiple răni la cap. SMURD-ul l-a transportat la spital

Un turist a suferit multiple rani la cap, vineri după-amiază, după ce a alunecat pe o fâşie de zăpadă în Munţii Făgăraş, în apropiere de Bâlea Lac. Bărbatul a fost ajutat de salvamontişti şi dus până la Bâlea de unde a fost preluat de un echipaj SMURD.

- FOTO: www.turnulsfatului.ro

Un turist a suferit multiple răni la cap, vineri după-amiază, după ce a alunecat pe o fâşie de zăpadă în Munţii Făgăraş, în apropiere de Bâlea Lac. Bărbatul a fost ajutat de salvamontişti şi dus până la Bâlea de unde a fost preluat de un echipaj SMURD.

Turistul a suferit un traumatism craniocerebral si multiple escoriaţii după ce a alunecat pe o fâşie de zapadă în Munţii Făgăraş.

Echipa Salvamont Bâlea i-a aplicat măsurile de prim ajutor şi l-a însoţit până la baza de Salvamont Bâlea de unde a fost preluat de un echipaj SMURD. Bărbatul va fi transportat la Spitalul Judeţean Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » ACCIDENT pe zăpadă, în luna iulie! Un turist a alunecat pe o fâşie de zăpadă, la Bâlea Lac, şi a suferit multiple răni la cap. SMURD-ul l-a transportat la spital