Antena Meniu Search
x

Tânăr mort la Iaşi, după ce a zburat cu BMW-ul de pe şosea. În maşină se afla şi o fată de 15 ani (Video)

Un tânăr de 21 de ani, care se afla la volanul unui BMW, a murit după ce maşina care gonea cu o viteză fantastică a ieşit de pe şosea şi s-a răsurnat pe câmp. Alături de el, se afla şi o pasageră de 15 ani, care a fost rănită grav.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.08.2019, 11:24

Vezi și

Un tânăr de 21 de ani, care se afla la volanul unui BMW, a murit după ce maşina care gonea cu o viteză fantastică a ieşit de pe şosea şi s-a răsurnat de mai multe ori pe câmp. Alături de el, se afla şi o pasageră de 15 ani, care a fost rănită grav.

Tânărul conducea un autoturism marca BMW, cu volanul pe partea dreaptă, iar în maşină, după accident, s-au găsit şi mai multe sticle cu bere.

Tânăr mort la Iaşi, după ce a zburat cu BMW-ul de pe şosea. În maşină se afla şi o fată de 15 ani

Un accident mortal a avut loc în curba de la intrare în localitate Ruginoasa. Un tânăr de 21 de ani, la volanul unui BMW, a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei mult prea mari cu care circula şi a ieşit în decor, pe câmp.

În urma accidentului a rezultat decesul şoferului şi rănirea gravă a pasagerei, o tânără de 15 ani care a fost transportată la spital. BMW-ul avea volan pe dreapta.

Poliţiştii au demarat o anchetă, pentru a determina toate elementele care au dus la producerea accidentului, având în vedere că în maşină au fost descoperite şi mai multe sticle cu bere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tânăr mort la Iaşi, după ce a zburat cu BMW-ul de pe şosea. În maşină se afla şi o fată de 15 ani (Video)