Antena Meniu Search
x

O fată de 18 ani din Craiova a murit într-un accident provocat de un adolescent de 16 ani care conducea fără permis şi băut

O fată de 18 ani din Craiova a murit într-un accident provocat de un adolescent de 16 ani care conducea fără permis şi băut. 

O fată de 18 ani din Craiova a murit într-un accident provocat de un adolescent de 16 ani care conducea fără permis şi băut. 

Adolescentul a pierdut controlul volanului autoturismului pe care-l conducea fără să aibă acest drept, pe o stradă din Craiova, maşina s-a răsturnat şi una dintre pasagere, o tânără de 18 ani, a murit pe loc.

Şoferul şi alţi doi pasageri, unul de 15, altul de 17 ani, au fost răniţi.Accidentul s-a produs luni spre marţi noaptea, în jurul orei 3:00, pe Centura de Nord a Craiovei.

Poliţiştii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 0.49mg/l. El este cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » O fată de 18 ani din Craiova a murit într-un accident provocat de un adolescent de 16 ani care conducea fără permis şi băut