Antena Meniu Search
x

Mașină făcută praf în Teleorman, un tânăr de 21 de ani a fost găsit mort

Un tânăr de 21 de ani a fost găsit mort după un grav accident produs în județul Teleorman. Impactul a fost atât de violent încât motorul și alte piese erau împrăștiate pe zeci de metri.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 13.05.2020, 12:11

Tânăr de 21 de ani, mort într-un accident produs în Teleorman
Autoturismul s-a dezintegrat în urma impactului - captură video Youtube | Impact News
  • Tânărul de 21 de ani nu prezenta semne vitale
  • Părți din mașină, împrăștiate pe zeci de metri

Deocamdată, nimeni nu știe ce s-a întâmplat. La sosirea echipajelor de poliție și salvare, băiatul nu prezenta semne vitale, fiind găsit lângă autoturism.

Oamenii legii nu exclud varianta ca tragicul eveniment rutier să se fi petrecut cu multe ore îninte ca trupul neînsuflețit să fie descoperit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"În această dimineață, în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DN52, în apropierea comunei Furculești, se află un autoturism abandonat, în afara părții carosabile. Poliștiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat, din primele date, că ar fi vorba despre un accident rutier, în urma căruia o persoană în vârstă de 21 de ani a decedat", a transmis IPJ Teleorman.

La acest moment polițiștii efectuează cercetări pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mașină făcută praf în Teleorman, un tânăr de 21 de ani a fost găsit mort