Antena Meniu Search
x

Accident bizar pe Transfăgărăşan. Maşina a rămas înfiptă în parapete, şoferul a căzut într-o râpă foarte adâncă (Video)

Un accident inexplicabil a avut loc pe Trasfăgărăşan. Un autoturism Opel a ajuns înfipt în parapete, după ce şoferul ar fi pierdut controlul volanului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.09.2019, 23:11

Vezi și

Un accident inexplicabil a avut loc pe Trasfăgărăşan. Un autoturism Opel a ajuns înfipt în parapete, după ce şoferul ar fi pierdut controlul volanului.

La sosirea autorităţilor, s-a constatat că şoferul autoturismului a căzut în râpă, deşi maşina avea toate uşile închise şi geamurile intacte.

Accident pe Transfăgărăşan, şoferul unui autoturism a căzut în râpă

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc pe Transfăgărăşan, unde un şofer a scăpat controlul volanului şi s-a oprit milimetric, înainte să se prăbuşească în râpă, cu maşina.

Totuşi el a căzut în râpă, corpul său fiind recuperat de salvatori. Din primele informaţii ar fi vorba despre un fost jandarm, pensionat.

UPDATE: Mister elucidat în cazul accidentului bizar de pe Transfăgărăşan, în care o maşină a fost găsită suspendată pe un pod, cu uşile închise şi geamurile intacte.

Şoferul ar fi încercat să sară cu maşina de pe pod, dar parapetele nu a cedat, aşa că şi-a închis maşina şi a sărit în gol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Accident bizar pe Transfăgărăşan. Maşina a rămas înfiptă în parapete, şoferul a căzut într-o râpă foarte adâncă (Video)