Bărbatul găsit mort în râpă, pe Transfăgărăşan, ar fi încercat să sară cu maşina, dar nu a cedat parapetele (Video)

De Cristian Ionescu.
Publicat: 30.09.2019, 22:43.
Actualizat: 30.09.2019, 23:15

Mister elucidat în cazul accidentului bizar de pe Transfăgărăşan, în care o maşină a fost găsită suspendată pe un pod, cu uşile închise şi geamurile intacte. Şoferul ar fi încercat să sară cu maşina de pe pod, dar parapetele nu a cedat, aşa că şi-a închis maşina şi a sărit de pe pod.

Mister elucidat în cazul accidentului bizar de pe Transfăgărăşan, în care o maşină a fost găsită suspendată pe un pod, cu uşile închise şi geamurile intacte.

Şoferul ar fi încercat să sară cu maşina de pe pod, dar parapetele nu a cedat, aşa că şi-a închis maşina şi a sărit în gol.

Un bărbat a încercat să sară cu maşina de pe pod, dar nu a cedat paraptele, aşa că s-a aruncat în râpă

Citește și:

Un accident inexplicabil a avut loc pe Trasfăgărăşan, în Argeş. Un autoturism Opel a ajuns înfipt în parapete, după ce şoferul ar fi pierdut controlul volanului. La sosirea autorităţilor, s-a constatat că şoferul autoturismului a căzut în râpă, deşi maşina avea toate uşile închise şi geamurile intacte.

Ulterior, trupul fără viaţă al acestuia a fost recuperat de salvamontişti, iar surse din rândul anchetatorilor precizează că bărbatul a încercat să-şi ia viaţa, sărind cu maşina de pe pod, însă nu a cedat parapetele, iar maşina a rămas suspendată.

Şoferul a ieşit din maşină, a încuiat autoturismul, pe care l-a lăsat cu poziţiile aprinse, apoi a sărit de pe pod.

Din primele informaţii se pare că este vorba despre un fost jandarm, pensionar, cu probleme grave de sănătate.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.