Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Actrița Noomi Rapace s-a reîntors în Capitală

Motor şi acţiune! Chiar în centru Capitalei. Acolo, unde, vedetele de la Hollywood au putut fi admirate de trecători. În centru atenţiei, actriţa Noomi Rapace, pe care o ştiţi din pelicule celebre precum Sherlock Holmes sau Prometheus

de Redactia Observator

la 27.09.2015 , 20:13

Motor şi acţiune! Chiar în centru Capitalei. Acolo, unde, vedetele de la Hollywood au putut fi admirate de trecători. În centru atenţiei, actriţa Noomi Rapace, pe care o ştiţi din pelicule celebre precum Sherlock Holmes sau Prometheus. 

Astăzi, filmările pentru pelicula "What happened to Monday", s-au mutat la Bucureşti. Reporterii Observator au surprins imagini, în exclusivitate, cu actriţa suedeză.

Concentrată şi serioasă în timpul filmărilor, dar zâmbitoare în afara lor, actriţa suedeza a filmat pentru therillerul SF "What Happened to Monday?". O premieră pentru lumea cinematografică. Noomi interpretează nu unul, ci şapte personaje. Celebrii actori William Defoe, dar şi Glenn Close fac parte şi ei din distribuţia peliculei. Filmările vor avea loc până în luna noiembrie, iar ultima scenă se va filma la Biblioteca Naţională.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Actrița Noomi Rapace s-a reîntors în Capitală