Antena Meniu Search
x

Actriţa Anca Sigartău se luptă cu statul pentru a-şi recupera banii investiţi într-o casă

Actriţa Anca Sigartău se lupta de ani de zile cu statul pentru a recupera câteva mii de euro.

Vezi și

Actriţa Anca Sigartău se lupta de ani de zile cu statul pentru a recupera câteva mii de euro. A fost evacuată din casa pe care o cumpărase legal, iar de atunci, n-a văzut niciun leu înapoi. 

Casa a pierdut-o definitiv, iar judecătorii Curţii Supreme urmează să decidă dacă va pierde pentru totdeauna şi lupta cu statul, care consideră că nu are nimic de plătit femeii.

Actriţa a locuit ani buni într-un imobil din centrul Capitalei pe care ulterior a şi cumpărat-o de la Primărie. Nu ştia însă că acesta urmează să fie retrocedat pentru că cei responsabili să o înştiinţeze, n-au făcut-o.

A fost evacuată în 2006 şi de atunci, cunoscuţii Ancăi Sigartău spun că zâmbetul ei încălzeşte mai mult spectatorii din sala de teatru decât pe cei pe care îi are în jur. Actriţa e mâhnită şi dezamăgită de lupta pe care trebuie să o ducă prin tribunale pentru ceva ce i se cuvine.

Între timp, celebra actriţă stă cu chirie şi îşi creşte singură cei 3 copii. E mândră de ei, chiar dacă şi pe ei sistemul i-a dezamăgit. Fiica cea mare nu reuşeşte să îşi găsească o slujbă, deşi a absolvit facultatea cu cea mai mare medie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Actriţa Anca Sigartău se luptă cu statul pentru a-şi recupera banii investiţi într-o casă