Antena Meniu Search
x

Prădată de hoţi, o craioveancă a avut surpriza ca poliţiştii să îi spună că mai bine declară că a găsit portofelul furat, decât să facă ei anchetă

Acuzaţii incredibile la adresa unor poliţişti din Craiova! O femeie susţine că a sunat la 112 după ce doi indivizi i-au furat portofelul cu bani şi acte.

Vezi și

Acuzaţii incredibile la adresa unor poliţişti din Craiova! O femeie susţine că a sunat la 112 după ce doi indivizi i-au furat portofelul cu bani şi acte, iar agenţii veniţi la faţa locului au îndemnat-o să mintă. Mai precis, au pus-o să apeleze din nou numărul de urgenţă şi să spună că a găsit totul. Femeia este convinsă că poliţiştii nu au vrut, pur şi simplu, să încerce să prindă hoţii.

O angajată a unui salon de coafură din Craiova povesteşte că s-a trezit cu hoţii peste ea, în plină zi, chiar la locul de muncă. Păreau doi clienţi obişnuiţi şi nu şi-a dat seama că au venit cu gânduri necurate. "A intrat prima dată un individ vorbind la telefon. S-a aşezat pe scaun. La două secunde a intrat al doilea individ, care pretindea o programare pentru soţia lui. La un moment dat, primul individ a cerut la baie."

Şi s-a dus. Numai că, în acel răstimp, tânărul punea, de fapt, mâna pe pradă: un portofel plin cu bani. "A lăsat apa să curgă ca să credem că e încă în baie. A ieşit, tot vorbind la telefon, s-a aşezat din nou pe scaun. Pe urmă a ieşit afară şi imediat a ieşit şi celălalt după."

Abia după un sfert de oră femeia şi-a dat seama că a fost prădată. Îi lipseau actele şi 1700 de lei. A cerut imediat ajutorul poliţiei, doar că, supriză! Agenţii au venit cu o soluţie uluitoare! "Ne-au spus că trebuie să vină şi colegii dânşilor de la Criminalistică să ia amprente şi ar fi de preferat dacă s-ar putea să sunăm la 112 să spunem că a fost o confuzie şi că mi-am găsit portofelul." 

Pe acelaşi subiect

Polițiștii învinuiți nu-şi recunosc faptele, însă o anchetă internă va stabili dacă femeia care îi acuză spune adevărul.

Mai multe saloane de coafură ar fi căzut pradă hoţilor, însă angajatele ar refuza să vorbească, de frică. "S-a întâmplat în mai multe saloane din Craiova, deşi multe dintre ele nu vor să vorbească de teamă, pentru că sunt foarte mulţi şi sunt foarte periculoşi."

La mai bine de o săptămână de la incident, poliţiştii nu au reuşit încă să dea de urma hoţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Prădată de hoţi, o craioveancă a avut surpriza ca poliţiştii să îi spună că mai bine declară că a găsit portofelul furat, decât să facă ei anchetă