Antena Meniu Search
x

Adevăraţii vestitori ai primăverii: motocicletele! Peste o mie de motociclişti şi-au prezentat bijuteriile pe bulevardele Capitalei

Adevăraţii vestitori ai primăverii şi-au dat întâlnire, astăzi, pentru o plimbare prin centrul Bucureştiului.

Vezi și

Adevăraţii vestitori ai primăverii şi-au dat întâlnire, astăzi, pentru o plimbare prin centrul Bucureştiului. Sute de motociclişti au vrut să anunţe, astfel, că au revenit în trafic şi că îi roagă pe şoferi să fie atenţi la manevrele pe care le fac la volan. La rândul lor, motocicliştii s-au pregătit cu echipamente de protecţie noi.

A fost ziua pe care motocicliştii au aşteptat-o o iarnă întreagă. La prima ieşire oficială în trafic din 2018, motocicliştii au vrut să-i anunţe pe şoferi că au revenit pe şosele şi că vor să fie respectaţi, nu înjuraţi. 

Ca să fie pregătiţi pentru sutele de kilometri pe care îi vor parcurge în acest an, pasionaţii au investit atât în pregătirea motocicletelor, cât şi în echipamentele lor de protecţie.

Peste o mie de motociclişti şi-au prezentat bijuteriile pe bulevardele Capitalei, însoţiţi de agenţii pe două roţi ai poliţiei rutiere. 

Anul trecut, aproape 600 de motociclişti au fost implicaţi în accidente în toată ţara. Nu toţi au supravieţuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Adevăraţii vestitori ai primăverii: motocicletele! Peste o mie de motociclişti şi-au prezentat bijuteriile pe bulevardele Capitalei