Antena Meniu Search
x

Fundația Dan Voiculescu a lansat Clubul European pentru Tineri

Adolescenţii interesaţi să cunoască mai bine spiritul şi valorile Uniunii Europene, dar şi să afle cum se pot implica în proiecte şi platforme civice europene, au de acum un loc unde pot găsi răspunsuri la toate întrebările.

Vezi și

Adolescenţii interesaţi să cunoască mai bine spiritul şi valorile Uniunii Europene, dar şi să afle cum se pot implica în proiecte şi platforme civice europene, au de acum un loc unde pot găsi răspunsuri la toate întrebările. Clubul European pentru Tineri a fost lansat cu ocazia Zilei Europene a Limbilor, care este marcată astăzi, şi şi-a început activitatea cu o serie de dezbateri legate de investiţia europeana în programele educaţionale Erasmus. Proiectul este desfășurat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Încă de la primul eveniment organizat în cadrul Clubului European pentru tineri, curiozitatea adolescenţilor a fost răsplătită. Sunt opt tineri care au scăpat de emoțiile vorbitului în public și s-au lăsat antrenați în artele argumetării şi retoricii.

Timp de o ora, aceștia s-au împărțit în două tabere și au adus, în limba engleză, argumente pro și contra unui subiect ales. De data aceasta, tema a fost dacă merită investiția financiară a Uniunii Europene în Programele Educaționale Erasmus plus. Iar acest atelier a fost doar începutul.

În viitor, organizatorii mai au în plan sesiuni de informare, expozitii pe teme de interes european si vizite de studiu. Proiectul a fost demarat cu prilejul Zilei Europene a Limbilor şi este derulat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Fundația Dan Voiculescu a lansat Clubul European pentru Tineri