Antena Meniu Search
x

Adolescentul care a încercat să-şi ucidă iubita, cercetat în stare de libertate

A vrut să-şi ucidă iubita în văzul lumii, dar este cercetat în libertate. Adolescentul din Târgu Jiu care şi-a atacat ieri fosta iubită cu un cuţit chiar în faţa colegilor nu era la prima ameninţare.

Vezi și

 A vrut să-şi ucidă iubita în văzul lumii, dar este cercetat în libertate. Adolescentul din Târgu Jiu care şi-a atacat ieri fosta iubită cu un cuţit chiar în faţa colegilor nu era la prima ameninţare.

Nimeni nu a bănuit însă că va trece la fapte, nici măcar diriginta pe care fata a sunat-o cu doar câteva zile înainte de atac, ca să-i ceară ajutorul. Dacă ancheta poliţiştilor este încă în desfăşurare, cea a şcolii a ajuns la final: tânărul a fost exmatriculat astăzi.

Adolescentul care a încercat să-şi ucidă iubita în văzul colegilor este cercetat în stare de libertate. Nu este considerat un pericol, deşi fosta lui iubită este acum în spital. Doar norocul a făcut să scape cu viaţă.

Singura vină a fetei ar fi fost aceea că dorise să rupă ceea ce părea relaţia perfectă în ochii celor din jur. În realitate, ameninţările şi bătăile pe care le primise de la băiat o făcuseră să pună punct.

Un final de relaţie pe care el nu reuşea totuşi să-l accepte. Ea, în schimb, ceruse ajutorul profesorilor ca să scape de teroare.

Chiar şi aşa, profesorii sunt şocaţi de gestul elevului de 17 ani. Nu se aşteptau în ruptul capului ca acesta să vrea să ucidă.

Şocaţi sunt şi colegii celor doi, martori la scena de coşmar.

Fata este încă în spital. A fost operată ieri, dar nu vrea să vorbească despre coşmarul prin care a trecut. Îi este încă frică, aşa cum luni la rândul i-a fost frică să vorbească despre drama prin care trecea.

Conducerea liceului a decis astăzi să-l exmatriculeze pe adolescentul de 17 ani, iar în liceu se vor institui măsuri de pază mai stricte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Adolescentul care a încercat să-şi ucidă iubita, cercetat în stare de libertate