Antena Meniu Search
x

Adolescentul din Craiova reținut pentru propagandă ISIS a fost eliberat

O noapte după gratii, pentru adolescentul din Craiova acuzat de propagandă jihadistă, nu pare să-l fi speriat prea tare

Vezi și

O noapte după gratii, pentru adolescentul din Craiova acuzat de propagandă jihadistă, nu pare să-l fi speriat prea tare.

Când a părăsit arestul, Luigi Constantin Boicea, botezat Omar, a fost aproape să-şi îmbrâncească mama în faţa camerelor de filmare. Anchetatorii vor urmări de la distanţă dacă mai încearcă să ia legătura cu militanţii ISIS. Acum este cercetat în libertate sub control judiciar.

O noapte după gratii, pentru adolescentul din Craiova acuzat de propagandă jihadistă, nu pare să-l fi speriat prea tare.

A stat o noapte după gratii. Două zile, la percheziţii, interogatorii şi la expertiza psihiatrică. În cele din urmă, procurorii au decis să-l lase liber. Acasă, sub control judiciar.

E un adolescent care s-a schimbat complet în ultimele luni. Violenţa puştiului de 17 ani i-a determinat pe părinţi să-l denunţe la SRI şi DIICOT. Îl aveau deja sub supraveghere. Au descoperit mesaje care arată că ar fi vrut să cumpere armament şi se lăuda chiar că ştie să facă o bombă din două telefoane. Tânărul care şi-a luat numele unui locotenent al lui Bin Laden va trebui să meargă periodic la poliţie. Astăzi, a fost calm. Va fi consiliat, iar părinţii speră ca gândurile lui să se limpezească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Adolescentul din Craiova reținut pentru propagandă ISIS a fost eliberat