Antena Meniu Search
x

Video Adoptă un prieten: 20 de pui de pisică, în căutare de stăpâni, s-au întrecut în giumbușlucuri în Parcul Regele Mihai I

Exces de frumuseţe felină în parcul Herăstrău din Capitală. 20 de pui de pisică, în căutare de stăpâni, s-au întrecut în giumbuşlucuri doar, doar cineva îi va lua acasă. Şi n-a fost nevoie de prea mult efort pentru a convinge doritorii. Aşa că, de azi, multe familii şi-au găsit un nou prieten pe viaţă, loial şi iubitor. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 10.09.2022, 21:17

Vezi și

Mici cât un ghem şi abia dezobişnuiţi de biberonul cu lapte, puii de pisică salvaţi de pe stradă de voluntari au fost vedetele parcului. 

Iubitoare, cuminţi şi jucăuşe, câteva dintre micile feline şi-au găsit repede familii. Iar odată ajunse în braţele viitorilor stăpâni, parcă au uitat de toată agitaţia din adăpost. 

La intrarea în parc au defilat şi căţei, toţi abandonaţi pe străzi şi în căutare de case noi

Cei care îşi doresc prieteni patrupezi pot merge direct în adăposturi unde zeci de câini şi pisici îşi aşteaptă familiile. Pentru adopţie au nevoie doar de actul de identitate. Toate animalele sunt sterilizate, microcipate, deparazitate şi sunt cu vaccinurile la zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Adoptă un prieten: 20 de pui de pisică, în căutare de stăpâni, s-au întrecut în giumbușlucuri în Parcul Regele Mihai I