Antena Meniu Search
x

Video "Adoptaţi, nu cumpăraţi!" Fotbaliștii de la CSU Craiova au intrat pe teren cu căței gata de a-și găsi o familie. Solidaritate la nivelul Ligii 1

Adoptaţi, nu cumpăraţi! Este îndemnul tuturor iubitorilor de animale şi cel pe care, începând de luna aceasta, îl promovează şi jucătorii de fotbal de la CSU Craiova. Liga Profesionistă de Fotbal s-a implicat şi ea, aşa că, în fiecare etapă, o echipă va intra pe teren însoţită de patrupede.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 19.10.2021, 21:51

Vezi și

Teddy e printre primii care te întâmpină, de cum intri în adăpostul public de îngrijire a câinilor fără stăpân din Breasta, de lângă Craiova. Când încerci să-l mângâi, te strânge cu lăbuţele, ca într-o îmbrăţişare. Cei de la adăpost spun că s-a învăţat cu lesa în doar câteva ore. 

Cristina Oprea, reporter Observator: Când rămâne singur în padoc, Teddy plânge şi cheamă îngrijitorul de la adăpost. Este un căţel tânăr, blând şi gata să ofere dragostea sa necondiţionată.

Sunt 150 de câini în adăpost. Printre ei, şi câini de rasă, abandonaţi când cei care i-au cumpărat şi-au dat seama că sunt mai mult decât o jucărie. 

Cristina Ghenea, reprezentant adăpost: Adopţiile locale sunt destul de puţine în momentul de faţă. În principal, căţeii noştri îşi găsesc căsuţe în străinătate.

Pe acelaşi subiect

O realitate care nu ne face onoare şi pe care jucătorii de la CSU Craiova vor s-o schimbe

Un an de zile îşi vor încuraja suporterii să ia patrupedele acasă. 

Cristina Ghenea, reprezentant adăpost: Căţeii noştri vor putea fi văzuţi la stadion, la meciurile de fotbal ale clubului dorind astfel să promovăm adopţiile. 

Zis şi făcut! Aşa au intrat jucătorii Craiovei aseară pe teren. Teddy şi alţi 5 căţei au fost primii în lumina reflectoarelor. La următorul meci, vor fi alţi şase. În speranţa că primii vor fi deja la casele lor.

Mihai Căpăţână, jucător CSU: Este o campanie foarte frumoasă, ne bucurăm că are loc. Sperăm ca prin această campanie cât mai mulţi oamenii să adopte căţeii.

Inclusiv Liga Profesionistă de Fotbal s-a implicat în adopția cățeilor

La începutul lunii, şi adversarii craiovenilor de-aseară au intrat cu patrupezi pe teren. Iar unul dintre austriecii de la Academica Clinceni şi-a găsit pe loc un prieten în România. 

Campania e cunoscută acum în toată lumea, după ce şi Agenţia de Presă Reuters a făcut un reportaj despre câinii care-i însoţesc pe jucători pe teren la startul partidei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » "Adoptaţi, nu cumpăraţi!" Fotbaliștii de la CSU Craiova au intrat pe teren cu căței gata de a-și găsi o familie. Solidaritate la nivelul Ligii 1