Antena Meniu Search
x

Un cățel a fost salvat cu excavatorul de pompierii constănțeni, după ce a căzut în mare

Pompierii constănțeni au intervenit duminică, pentru salvarea unui cățel care a căzut în mare, în zona portului Constanța. Salvatorii s-au folosit de un excavator pentru a recupera animalul.

de Redactia Observator

la 08.08.2021, 18:04

Cățel salvat din mare, cu excavatorul
Cățel salvat din mare, cu excavatorul - ISU Constanța

Misiune inedită pentru pompierii constănțeni, duminică dimineața. Aceștia au intervenit cu excavatorul pentru a salva un cățel care căzuse în mare. Intervenția a avut loc în Dana 18 a Portului Constanţa.

Potrivit imaginilor publicate pe Facebook, doi salvatori au coborât într-o cupă de excavator, iar unul dintre ei a reușit să scoată animalul din apa mării, în siguranță, pe uscat. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Intervenție inedită a pompierilor constănțeni. Aceștia au fost solicitați sa intervină in aceasta dimineața pentru salvarea unui cățeluș căzut in apa, in Dana 18, in portul Constanta. Din fericire, datorită modului rapid in care au acționat, cățelul a fost scos  in timp util și salvat. Felicitari colegilor!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Un cățel a fost salvat cu excavatorul de pompierii constănțeni, după ce a căzut în mare