Antena Meniu Search
x

Adrian Nastase a cerut recuzarea unui judecator din procesul Zambaccian

Adrian Nastase a ajuns, astazi, din nou in fata instantei. Fostul premier s-a prezentat la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru procesul Zambaccian. A venit cu toata familia si a cerut recuzarea unuia dintre judecatori

Vezi și

“Sper ca incercarile prin care am trecut si trec de opt ani de zile sa se incheie”, a declarat fostul premier.

In sala de judecata, Nastase a cerut recuzarea unuia dintre judecatori, iar cererea s-a luat in discutie, in premiera, chiar de fata cu fostul premier. Fostul premier a cerut inlocuirea judecatoarei Ioana Bogdan, cea care a fost consilierul personal al fostului sef al DNA, Daniel Morar. DNA este institutia care a deschis ancheta ce-l vizeaza pe fostul premier.

Solicitarea lui Nastase a fost respinsa, iar sedinta de judecata a fost suspendata.

Adrian Nastase a fost trimis in judecata, in mai 2010, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul Zambaccian, el fiind acuzat de luare de mita privind o serie de bunuri aduse din China.

Anul trecut, in martie, un complet de trei judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj si l-a achitat pentru infractiunea de luare de mita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Adrian Nastase a cerut recuzarea unui judecator din procesul Zambaccian