Antena Meniu Search
x

Dosarul Zambaccian, amanat pentru septembrie

Dupa sase ore de judecata in care s-au invocat zeci de exceptii si s-au facut mai multe cereri de abtinere si de recuzare a judecatorilor, dosarul Zambaccian s-a amanat pentru 9 septembrie

Vezi și

Magistratii au promis ca la inceputul toamnei vor fi audiati toti cei implicati in acest caz, inclusiv Dana si Adrian Nastase, condamnati initial la cate trei ani de inchisoare cu suspendare.

Dupa sase ore si doua suspendari de sentinta de judecata, vor mai avea de asteptat inca trei luni pana cand acestia vor face, din nou, declaratii in fata instantei. Adrian Nastase a facut un mic rezumat, in acest caz. Acesta a dorit sa sublinieze faptul ca este judecat de aceeasi instanta care l-a condamnat si, mai ales, ca nu este de acord ca una dintre judecatoare a mai fost implicata intr-un dosar mai vechi de-al sau. Vorbim despre "trofeul calitatii".

Cam toata sedinta de astazi s-a invartit in jurul Ioanei Bogdan, judecatoarea pe care avocatii lui Nastase, dar si partile implicate o recuza, in sensul ca nu sunt de acord ca ea sa faca parte din acest complet, mai ales ca aceasta a fost consilier personal al lui Daniel Morar, pe perioada cat a fost la DNA. Astfel, aparatorii cred ca Ioana Bogdan nu mai poate fi obiectiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Dosarul Zambaccian, amanat pentru septembrie