Antena Meniu Search
x

Un val de aer polar aduce ninsori abundente peste România, în weekend

A nins la munte şi zăpada a adus zâmbete de fericire pe pârtie. Chiar dacă s-au aşternut doar câţiva centimetri, pentru turişti a fost suficient. Mii de oameni s-au dat cu sania şi cu schiurile, iar munţii au răsunat din nou de gălăgie.

de Redactia Observator

la 27.12.2019, 21:07

Vezi și

A nins la munte şi zăpada a adus zâmbete de fericire pe pârtie. Chiar dacă s-au aşternut doar câţiva centimetri, pentru turişti a fost suficient. Mii de oameni s-au dat cu sania şi cu schiurile, iar munţii au răsunat din nou de gălăgie. Din această noapte, ninsorile se întind peste mare parte din ţară. 18 judeţe sunt sub cod galben până duminică. 

Puţina zăpadă care s-a aşternut la Poiana Braşov a adus un val de fericire pe pârtie. Pe derdeluş, au răsunat toată ziua chiote de bucurie. Chiar dacă prin zăpadă încă se mai văd fire de iarbă, turiştii nu s-au plâns.

Nu doar cei mici s-au distrat pe săniuţe, ci şi părinţii lor care astfel şi-au amintit de copilărie.

Această turistă a venit din Australia cu fiica ei, Michaela. A adus-o la noi să vadă zăpada. Cea mică a învăţat şi primul cuvânt în română: "Pârtie!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă schiorii profesionişti nu s-au putut aventura pe o asemenea pârtie, cei începători n-au avut nicio problemă.

Iarna mult aşteptată de turişti vine la munte, dar pune stăpânire şi pe mare parte din ţară. Din această noapte, un val de aer polar acoperă România. 18 judeţe vor fi sub cod galben de ninsori puternice şi viscol până duminică. Se vor depune 10-15 centimetri de zăpadă, iar vântul va fi tăios.    

Deja, în staţiunea Rânca, iarna s-a instalat, aşa că dacă ajungeţi de Revelion aici, trebuie să aveţi inclusiv lanţuri de iarnă.

Şi Bucureştiul este afectat de aerul polar. Duminică dimineaţă, ar putea fulgui în capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Un val de aer polar aduce ninsori abundente peste România, în weekend