Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ai GRIJĂ ce mănânci! Carne împănată cu BACTERIA mâncătoare de carne

Ferește-te de departamentul de măcelărie al supermarketului!

de Redactia Observator

la 19.01.2015 , 09:07

Ferește-te de departamentul de măcelarie al supermarketului!

Cărnurile din magazin sunt de obicei infestate cu diverse suplimente, inclusiv bacteria stafilococica, și, mai ales, tulpina greu de ucis și potențial mortală MRSA (Multirezistantă/rezistentă la multiple antibiotice, Stafilococ Auriu).

Un studiu publicat anul trecut în jurnalul Boli Clinice Infecțioase/Clinical Infectious Diseases a găsit că jumatate din carnea de la magazin a ieșit pozitivă la testul pentru detectarea stafilococului.

Articolul continuă după reclamă

MRSA ucide circa 19.000 de oameni pe an.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Ai GRIJĂ ce mănânci! Carne împănată cu BACTERIA mâncătoare de carne