Antena Meniu Search
x

Ai GRIJĂ ce mănânci! Carne împănată cu BACTERIA mâncătoare de carne

Ferește-te de departamentul de măcelărie al supermarketului!

Ferește-te de departamentul de măcelarie al supermarketului!

Cărnurile din magazin sunt de obicei infestate cu diverse suplimente, inclusiv bacteria stafilococica, și, mai ales, tulpina greu de ucis și potențial mortală MRSA (Multirezistantă/rezistentă la multiple antibiotice, Stafilococ Auriu).

Un studiu publicat anul trecut în jurnalul Boli Clinice Infecțioase/Clinical Infectious Diseases a găsit că jumatate din carnea de la magazin a ieșit pozitivă la testul pentru detectarea stafilococului.

MRSA ucide circa 19.000 de oameni pe an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Ai GRIJĂ ce mănânci! Carne împănată cu BACTERIA mâncătoare de carne