Antena Meniu Search
x

ALERTĂ! A fost chemat elicopterul la chilia părintelui Arsenie Boca, din Munţii Făgăraş

Momente de panică sâmbătă la prânz în apropierea chiliei părintelui Arsenie Boca, din munţii Făgăraş. Un turist a căzut într-o prăpastie şi a suferit răni grave, fiind chemat elicopterul SMURD.

UPDATE: O femeie de 59 de ani care s-a rănit, sâmbătă, după ce a căzut pe stânci în zona chiliei printelui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean Sibiu. Femeia a suferit plăgi în zona capului şi coapselor, dar este conştientă.

”Au fost direcţionaţi la fata locului trei jandarmi montani aflaţi la Cabana Sâmbătă. S-a solicitat şi s-a aprobat elicopter SMURD pentru preluarea persoanei accidentate”, au precizat jandarmii braşoveni.

Potrivit acestora, femeia a suferit mai multe plăgi în zona capului şi coapselor şi a fost preluată de elicopter şi transportată la spital.

Pe acelaşi subiect

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au precizat că pacianta a ajuns deja pe Aeroportul Sibiu şi a fost preluată de către un echipaj care o transportă la Spitalul Judeţean Sibiu.

Pacienta este stabilă, conştientă şi cooperantă.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Momente de panică sâmbătă la prânz în apropierea chiliei părintelui Arsenie Boca, din munţii Făgăraş. Un turist a căzut într-o prăpastie şi a suferit răni grave, fiind chemat elicopterul SMURD.

Victima a fost găsită de către jandarmii montani care erau în serviciu la cabana Sâmbăta, aceştia constatând plăgi în zona capului şi coapselor. S-a început coborârea acesteia spre cabana Sâmbăta, de unde a fost preluată de echipajul de pe elicopter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » ALERTĂ! A fost chemat elicopterul la chilia părintelui Arsenie Boca, din Munţii Făgăraş