Antena Meniu Search
x

Alertă în Galați! Doi hoți, femeie și bărbat, surprinși în timp ce fură haine dintr-un magazin

Un cuplu din Galaţi îşi completează garderoba într-un mod care a stârnit interesul poliţiştilor! Cei doi, probabil soţ şi soţie, fură hainele din magazine. Femeia alege produsul, iar barbatul îl ascunde în pantaloni, câteodată cu tot cu umeraş.

Vezi și

Un cuplu din Galaţi îşi completează garderoba într-un mod care a stârnit interesul poliţiştilor! Cei doi, probabil soţ şi soţie, fură hainele din magazine. Femeia alege produsul, iar barbatul îl ascunde în pantaloni, câteodată cu tot cu umeraş. Hoţiile surprinse de camerele de supraveghere au fost făcute publice de proprietarii magazinelor, care speră să-şi recupereze din pagube.

Maniera inedită în care operează cei doi hoţi a fost descoperită de proprietara unui magazin, care sesizase că îi lipseşte o rochie.

Hoţii au profitat de neatenţia vânzătoarei care era ocupată cu un alt client. Deşi bărbatul a văzut camerele de supraveghere şi a privit de câteva ori direct în ele, nimic nu l-a oprit să fure.

Tânăra proprietară a postat imaginile cu cei doi hoţi pe o reţea de socializare. Imediat a primit mesaje de la alţi patroni de magazine mici, păgubiţi de aceiaşi hoţi.

Nici unul dintre proprietarii furaţi nu a depus până acum plângere. Mesajele de pe Internet au fost văzute însă de poliţişti care i-au rugat pe păgubiţi să facă toate demersurile oficiale dacă vor să pună capăt furturilor în serie, nu doar să posteze filmuleţele pe reţelele de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Alertă în Galați! Doi hoți, femeie și bărbat, surprinși în timp ce fură haine dintr-un magazin