Antena Meniu Search
x

ALERTĂ maximă! SECRETUL murdar din spatele produselor din carne!

O pudră albă care lipeşte resturi de carne de vită, miel, pui şi peste este vândută la kilogram şi este considerată “secretul murdar” al industriei de prelucrare a produselor din carne

O pudră albă care lipeşte resturi de carne de vită, miel, pui şi peste este vândută la kilogram şi este considerată “secretul murdar” al industriei de prelucrare a produselor din carne.

Nu este însă o noutate, acest produs fiind folosit de ceva timp. Dar câte persoane vor să ştie dacă cu adevărat că îşi măresc riscul de a consumă E. coli împreună cu nişte file-uri “alese”?

Ce este “lipiciul de carne”? Cu siguranţă că nu poţi şti dacă îl consumi şi dacă îi simţi efectele nocive. Consumatori de carne de pretutindeni, cum v-aţi simţi să ştiţi că cineva lipeşte nişte resturi de carne dintr-un animal cu puţin sânge de porc şi-l condimentează bine cu MGS(monoglutamat de sodiu)?

Te gândeşti că este o friptură de cea mai bună calitate sau un file pe alese. Nici experţii nu pot face diferenţa. Nu se rupe acolo unde bucăţile sunt lipite, aşa că nu poţi şti că nu e vorba de o bucată întreagă de carne. Nu-ţi poţi da seama dacă este carne tranşată sau un colaj toxic de 20 de resturi ieftine! Bucătării folosesc această enzima lipicioasă sub formă de pudra albă pentru a amestecă carnea şi trebuie să aibe grijă atunci când o prepară să nu inhaleze substanţă! 

Vezi aici continuarea!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » ALERTĂ maximă! SECRETUL murdar din spatele produselor din carne!