Antena Meniu Search
x

Alexandra Calafeteanu, un vis croit în realitate

Când viaţa îţi dă o foarfecă şi multă pricepere, decupezi din ea tot ce e mai bun. Alegi ziua de după noapte, alegi lumina în loc de umbră şi albul fără negru. Deşi în colecţia ei le are pe amândouă, Alexandra Calafeteanu a ales.

Vezi și

Când viaţa îţi dă o foarfecă şi multă pricepere, decupezi din ea tot ce e mai bun. Alegi ziua de după noapte, alegi lumina în loc de umbră şi albul fără negru. Deşi în colecţia ei le are pe amândouă, Alexandra Calafeteanu a ales

"Am luat o parte bună din viaţă, albul, şi o parte mai rea. Dar binele întotdeauna învinge. Cum a învins şi la mine în colecţie".

I s-a propus să fie model, dar a simţit că e croită pentru altceva: designul vestimentar. A terminat prima la licenţă şi la master, şi tocmai a avut propriul eveniment de modă, după 10 ani de când e în domeniu. Colecţia toamnă-iarnă 2016, "Duplicity".

Când nu face haine, Alexandra îşi imaginează animale şi lucruri în forma norilor. Aşteaptă nopţile pentru inspiraţie, iar dramul ei de ciudăţenie, explicabilă de altfel, e că, pe oriunde merge, ţine în geantă şi o foarfecă.

Alexandra Calafeteanu l-a avut invitat în marea ei seară pe Alessandro Safina, celebrul tenor italian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Alexandra Calafeteanu, un vis croit în realitate