Antena Meniu Search
x

Alexandra Stan le-a spus politistilor ce s-a intamplat intre ea si managerul ei

Alexandra Stan a fost a fost vizata aseara de politisti. Inca socata, de pe patul de spital, vedeta le-a povestit de-a fir a par ce s-a intamplat intre ea si managerul ei

Vezi și

Inca socata, de pe patul de spital, vedeta le-a povestit de-a fir a par ce s-a intamplat intre ea si managerul ei. Agentii au intocmit mai multe procese-verbale si au o misiune grea. Sa dea de urma lui Marcel Prodan, care a disparut.

Trei ore au durat audierile. Alexandra a povestit cu ochii in lacrimi cosmarul prin care a trecut. Declaratia artistei, intinsa pe cateva pagini, a fost data in prezenta avocatului.

Agentii trebuie acum sa-l audieze si pe managerul vedetei, Marcel Prodan. Dar, de cateva zile, barbatul n-a mai trecut pe acasa si nici pe la studioul de inregistrari. Daca nu va fi gasit, se va proceda la aducerea acestuia cu mandat de aducere.

Barbatul este acuzat de santaj, agresiune si talharie, pentru care risca inchisoarea. In comuna Valu Traian, vecinii Alexandrei doar despre asta vorbesc. S-au ingrozit cand au vazut-o la televizor cu ochii vineti. “Era un copil. S-o bata in halul ala. Va dati seama ca toata lumea se mandreste cu Alexandra, care impreuna cu Andrei Pavel care mai are casa aici in zona, sunt cam singurele vedete de talie nationala si internationala”, spune un localnic.

Vedeta a crescut sub ochii lor. Pe managerul ei il stiau doar din auzite. Ei i-a dat banii printre picaturi. Si-a cumparat si ea un apartament. Restul banilor, el stie ce-a facut cu ei.

Deocamdata, vedeta se recupereaza la Spitalul din Medgidia, unde a primit si consiliere psihologica. Atunci cand va iesi, Alexandra va primi si un altfel de ajutor, daca vrea. Este asteptata in sala de box de Leonard Doroftei. “Macar blocaje sa faci. Oricum, e un pic dureros. Imi pare rau”, a spus sportivul.

Deocamdata, artista si-a amanat o parte din concerte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Alexandra Stan le-a spus politistilor ce s-a intamplat intre ea si managerul ei