Antena Meniu Search
x

Video Amenzi de până la 6.000 de lei pentru cei care fac grafitti pe clădiri şi garduri fără acceptul proprietarilor

Cei care desenează sau fac grafitti pe clădiri şi garduri, fără acceptul proprietarilor, ar putea plăti amenzi cuprinse între trei mii şi şase mii de lei! De asemenea, în timp de 15 zile, aceştia trebuie să refacă suprafeţele vandalizate pe cheltuială proprie.

de Redactia Observator

la 19.05.2022, 14:29

Vezi și

Sunt cele mai dure decizii luate, ieri, în Senat şi nu sunt singurele. Vor fi pedepsiţi inclusiv cei care distrug afişele şi reclamele amplasate în mod legal sau insistă să lase mesaje, indiferent dacă sunt sau nu obscene, în locurile publice. Amenzile sunt, însă, mai mici: între o sută şi 500 de lei.

Senatorii vor să-i descurajeze, astfel, pe cei care distrug faţadele clădirilor aflate pe domeniul public sau privat sau, mai grav, pe construcţii care fac parte din patrimoniul cultural al ţării. Dacă legea trece şi de Camera Deputaţilor, vor fi pedepsiţi şi cei care distrug piesele de mobilier urban, cum ar fi băncile din parcuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Amenzi de până la 6.000 de lei pentru cei care fac grafitti pe clădiri şi garduri fără acceptul proprietarilor