Antena Meniu Search
x

Ana Maria Prodan este din nou insarcinata

Chiar daca Steaua n-a trecut de Chelsea, in familia Reghecampf e sarbatoare. Ana Maria Prodan a aflat zilele trecute ca va fi din nou mamica.

Vezi și

“La varsta mea cred ca sa mai am inca o fetita sau inca un baiat as mai intineri zece ani”. Asta spunea Ana Maria Prodan la inceputul anului. Zilele trecute, un medic i-a dat anuntul care a intinerit-o. Sotia Antrenorului Stelei este din nou insarcinata. “Toata lumea a ramas asa putin uau, la 40 de ani si e cam greu dar se bucura toti si cred ca v-ati obisnuit cu noi deja, numai ce dorim noi conteaza”, sustine Prodanca.

Vestea l-a emotionat pana la lacrimi pe sotul ei. “Pentru el este unul dintre cele mai frumoase lucruri care i se intampla si atat de mult si-a dorit incat i-au dat lacrimile”, mai spune sotia lui Reghe.

Reghecampf marturisea, in urma cu cateva luni, ca si-ar dori o fetita. Tot o fetita ar vrea si Ana Maria. “Daca am un baietel mic, nu? Trebuie si o fetita mica pentru ca ceilalti mari pleaca, se casatoresc mai au putin si gata, fug de ascasa”, a mai afirmat vedeta.

Vestea ca vor avea un fratior sau o surioara i-a bucurat si pe ceilalti copii ai cuplului Reghecampf. Pentru ca sarcina sa decurga fara probleme Gigi Becali i-a oferit Anei Maria o icoana de la muntele Athos. Asta nu inseamna ca va fi nasul celui de-al patrulea copil al ei, a precizat sotia lui Reghecampf.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ana Maria Prodan este din nou insarcinata