Antena Meniu Search
x

Anchetă la Spitalul din Craiova, după ce părinţii acuză medicii că au deconectat aparatele care îl ţineau în viaţă pe bebeluşul lor

Un copil de 4 luni a murit la Spitalul Judeţean din Craiova la trei zile de la internare. Părinţii acuză acum medicii că nu şi-au dat interesul în tratarea lui şi că le-ar fi deconectat copilul de la aparate fără acordul lor.

Vezi și

Un copil de 4 luni a murit la Spitalul Judeţean din Craiova la trei zile de la internare. Părinţii acuză acum medicii că nu şi-au dat interesul în tratarea lui şi că le-ar fi deconectat copilul de la aparate fără acordul lor.

Alexandru nu era la prima internare. De câteva luni părinţii îl ţineau mai mult în spitale, iar bebeluşul a primit nenumărate diagnostice din partea medicilor. În primul bilet de ieşire scrie boală pulmonară intestinală nespecificată. În al doilea scrie infecţie bacteriană nescpecificată

Ultima dată, băiatul a fost dus la spital acum trei zile. Tatăl îi acuză pe medicii Spitalului Judeţean că nu şi-au dat interesul să-l trateze pe Alexandru.

Tatăl este acum revoltat că singurul lui copil a murit în condiţii neclare

Pe acelaşi subiect

Bărbatul recunoaşte însă că a fost anunţat că starea copilului este extrem de gravă. De cealaltă parte, medicii spun că au făcut tot ce au putut să salveze un bebeluş foarte bolnav.

Bebeluşul a ajuns la Terapie Intensivă. A fost o comunicare permanentă între spital şi familie, deşi medicii spun că tatăl pacientului a fost greu de stăpânit.

Părinţii ar fi ştiut ce riscuri sunt pentru bebeluş. Cristina Geormăneanu-purtator de cuvant Spitalul Judeţean din Craiova: "Înainte de sărbătorile pascale a fost luat de tată de la spitalul de boli infecţioase, unde era internat cu stare septica. Cu toate că era în stare gravă, tatăl a insistat şi l-a luat sub semnătură."

Tatăl a depus plângere împotriva doctorilor care l-au tratat pe copil, dar poliţia oricum a deschis dosar penal în urma sesizării făcute de un medic care a intrat în conflict cu tatăl bebeluşului. 

Cauza morţii bebeluşlui va fi stabilită în urma necorpsiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Anchetă la Spitalul din Craiova, după ce părinţii acuză medicii că au deconectat aparatele care îl ţineau în viaţă pe bebeluşul lor