Antena Meniu Search
x

ANGAJĂRI la Ministerul Transporturilor! 470 de locuri de muncă propuse la câteva dintre instituțiile din subordine

Ministerul Transporturilor propune suplimentarea numărului maxim de posturi cu 470 la câteva dintre instituțiile aflate în subordinea sa, potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern publicat miercuri pe site-ul MT.

Ministerul Transporturilor propune suplimentarea numărului maxim de posturi cu 470 la câteva dintre instituțiile aflate în subordinea sa, potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern publicat miercuri pe site-ul MT.

"Modificarea numărului maxim de posturi este necesară pentru angajarea personalului de specialitate din activitatea de bază a instituțiilor, pentru activitățile noi introduse prin acte normative, pentru a asigura desfășurarea normală a activității și în condiții de siguranță", se menționează în nota de fundamentare care însoțește proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru modificarea Anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 21/2015 privind organizarea și funcționarea Ministerului Transporturilor.

Proiectul de act normativ are în vedere modificarea numărului maxim de posturi, prin suplimentarea acestuia, la următoarele instituții publice: Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) cu 80 posturi, Școala Superioară de Aviație Civilă cu 18 posturi, Aeroclubul României cu 43 de posturi, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) cu 40 posturi, Autoritatea Rutieră Română (ARR) cu 180 de posturi, Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile (CIAS) cu cinci posturi, Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) cu 99 posturi și Agenția de Investigare Feroviară Română (AGIFER) cu cinci posturi.

Cheltuielile pentru posturile suplimentare vor fi suportate din veniturile proprii ale instituțiilor, inclusiv la instituțiile care beneficiază și de subvenții de la bugetul de stat.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » ANGAJĂRI la Ministerul Transporturilor! 470 de locuri de muncă propuse la câteva dintre instituțiile din subordine