Antena Meniu Search
x

Apariție uluitoare la "Chefi la cuţite". Primul transgender care participă la show

Are o poveste de viaţă uluitoare şi vrea demonstreze că succesul nu ţine de gen, culoare sau orientare sexuală.

Vezi și

Are o poveste de viaţă uluitoare şi vrea demonstreze că succesul nu ţine de gen, culoare sau orientare sexuală. În seara aceasa, în platoul emisiunii "Chefi la cuţite" o vom cunoaşte pe Alexa Valianatos. Este primul concurent transgender care s-a înscris în competiţia pentru cele trei cuţite. De la ora 20, aflăm de unde a moştenit talentul culinar, dar şi cum a reuşit să-şi urmeze visul, în ciuda greutăţilor pe care le-a întâmpinat.

"Pentru mine, să fiu astăzi la Chefi la Cuţite este o provocare. Un mod în care pot să arăt oamenilor că şi noi, persoanele transgende, suntem capabile să muncim, să avem un alt job pe care unii îl gândesc, şi anume în domenii mai puţin acceptate social." Faceţi cunoştinţă cu Alexa Valianatos. Unii ar ocoli-o, alţii ar judeca-o. Dar în faţa chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, a venit exact aşa cum este. Femeie în trup de bărbat, cu un talent culinar desărvârşit.

A descoperit pasiunea în copilărie, când îşi ajuta mama în bucătărie. Tot atunci a început şi lupta cu propria identitate. În reportajul "În Premieră" a făcut mărturisiri şocante. "În Germania, trebuie să recunosc că am avut primul gând de a-mi puen capăt zilelor." 

A fost marginalizată şi discrimnată. În jumătate de an, a fost dată afară de la două locuri de muncă. Însă, cele două fete pe are le are în custodie, după prima căsătorie, i-au redat mereu încrederea. "Culmea e că am învăţat eu de la ele şi învăt în continare ce trebuie să faci în anumite momente, sau faza cu machiajul. Deci, acum îmi ia undeva la un sfert de oră, 20 de minute. La început îmi lua 3 ore să mă machiez."

Povestea emoţionantă a Alexei, dar şi reacţiile chefilor, le vedeţi în această seară, de la ora 20, la Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Apariție uluitoare la "Chefi la cuţite". Primul transgender care participă la show