Antena Meniu Search
x

Un apartament din Iasi se vinde cu tot cu liftul blocului

La Iasi, cine vrea sa cumpere un apartament pus la vanzare de o frantuzoaica se alege si cu un lift. Momentan, vanzatoarea a parasit tara, dar a lasat vorba locatarilor ca vrea sa vanda apartamentul, cat mai curand, la pachet cu ascensorul.

Vezi și

Cand s-a mutat in blocul de cinci etaje, frantuzoaica a oftat. Nu avea ascensor, asa ca femeia, hotarata, a rezolvat problema. A platit din buzunarul ei montarea liftului pentru ea, dar si pentru ceilalti vecini care, din cand in cand, trebuiau sa-i plateasca daca voiau ssa nu mai urce pe scari.

Femeia a montat chiar si camere de supraveghere pe fiecare etaj, sa se asigure ca n-o trage nimeni in piept. Si, cum era normal intr-o astfel de situatie anormala, primaria Iasi s-a autosesizat.

„E adevarat, e o situatie inedita. Nici cetatenii care locuiesc in respectivul bloc nu ne-au informat deloc cu privire la stadiul lucrarilor de la liftul respectiv si modul cum este gestionat de o persoana particular”, a declarat purtatorul de cuvant al primariei, Sebastian Buruga.

Dar pana cand reprezentantii municipalitatii vor trimite corpul de control la asociatia de proprietari, locuitorii blocului mai au de urcat si coborat multe scari. Cat timp proprietara nu-i acasa, liftul are "zavor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un apartament din Iasi se vinde cu tot cu liftul blocului