Antena Meniu Search
x

Clipe de panică în Alba Iulia, după ce un apartament a fost distrus de flăcări. Unul dintre proprietari a ajuns la spital

Liniştea unui cartier întreg a fost tulburată de sirenele maşinilor de pompieri, venite să stingă un incendiu. Focul a izbucnit într-un apartament, iar norul de fum a umplut scara blocului. Proprietarii erau acasă, dar au scăpat, ca prin minune, fără să păţească ceva. 

Vezi și

Liniştea unui cartier întreg a fost tulburată de sirenele maşinilor de pompieri, venite să stingă un incendiu. Focul a izbucnit într-un apartament, iar norul de fum a umplut scara blocului. Proprietarii erau acasă, dar au scăpat, ca prin minune, fără să păţească ceva. Salvatorii au reuşit să oprească flăcările înainte să ajungă şi la celelalte locuinţe.

Alarma s-a dat puţin după lăsarea întunericului, când un apartament de la etajul patru al blocului a luat foc. În casă erau proprietarii - un bărbat şi o femeie. Speriaţi, oamenii au chemat vecinii în ajutor.

Mai mulţi vecini au sărit să stingă vâlvătaia. Nu înainte însă de a suna la 112. În tot acest timp, fumul gros a cuprins scara blocului.

Cei doi proprietari nu au suferit arsuri, dar femeia a făcut un atac de panică şi a ajuns la spital.Cel mai probabil, focul a pornit de la un scurtcircuit, însă cauza exactă, dar şi valoarea pagubelor vor fi stabilite după finalizarea anchetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Clipe de panică în Alba Iulia, după ce un apartament a fost distrus de flăcări. Unul dintre proprietari a ajuns la spital