Arome grecești, pe meleaguri românești. Reţete aduse direct de pe malul Mediteranei
Românii care se întorc din vacanţa din Grecia aduc cu ei acasă şi amintirea unor mese îmbelşugate, cu feta, tzaziki şi sardine, dar mai ales cu fructe de mare proaspete, rumenite pe grătar.
Românii care se întorc din vacanţa din Grecia aduc cu ei acasă şi amintirea unor mese îmbelşugate, cu feta, tzaziki şi sardine, dar mai ales cu fructe de mare proaspete, rumenite pe grătar. Pentru cei care duc dorul aromelor greceşti, există soluţii şi în ţara noastră. Restaurantele cu specific împrumută reţete aduse direct de pe malul Mediteranei. Şi mulţi clienţi recunosc că se simt ca în vacanţă atunci când iau masa în oraş.
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰