Antena Meniu Search
x

Atestatul care dăunează grav siluetei

Acolo unde căutăm ajutor riscăm să găsim şi mai mult rău. Cei care îmbracă haine de nutriţionişti nu au întotdeauna pregătirea necesară să ne rezolve problemele.

Vezi și

 Acolo unde căutăm ajutor riscăm să găsim şi mai mult rău. Cei care îmbracă haine de nutriţionişti nu au întotdeauna pregătirea necesară să ne rezolve problemele. Fără bătăi de cap. Aşa îşi descriu angajaţii cursul de formare pe care îl promovează. Durează doar trei luni şi diploma garantează o carieră de succes.

Atestatul de nutriţionist te costă de la 850 până la 2.000 de lei, în funcţie de firmă. Iar plata se poate face şi în rate. Nu e nevoie decât de studii medii - adică de liceu. Adevăraţii specialişti, cu ani de studii în domeniul nutriţiei dietetice, contestă însă diplomele cursurilor de week-end. În ultimul an, astfel de cursuri au răsărit ca ciupercile după ploaie, la fel şi clinicile de nutriţie.

Chiar şi aşa, sute de oameni cad în această capcană an de an. După ce obţin diploma, îi îndeamnă pe cei cu probleme să ţină diete. Specialiştii ne avertizează să analizăm cu atenţie clinicile şi nutriţioniştii de la care cerem ajutor. Şi mai ales să nu acceptăm diete-minune fără un set riguros de analize înainte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Atestatul care dăunează grav siluetei