Antena Meniu Search
x

Au murit după ce au intrat cu maşina într-un copac

Doi au tineri murit şi un băiat de numai 13 ani e în stare gravă la spital după ce maşina în care erau s-a zdrobit de un copac

Vezi și

Doi au tineri murit şi un băiat de numai 13 ani e în stare gravă la spital după ce maşina în care erau s-a zdrobit de un copac. Din ce cauză s-a întâmplat tragedia e deocamdată un mister.

Erau pe un drum drept şi uscat şi nu aveau viteză peste limita legală. Totuşi impactul a fost devastator. Medicii au încercat zeci de minute să îi resusciteze pe tinerii de pe scaunele din faţă, dar în zadar.

Au fost găsiţi de medici, fără suflare. Un alt tânăr, de doar 13 ani, era captiv în maşina răsturnată. De acolo l-au scos pompierii, şi a ajuns în spital în stare gravă, dar are şanse să supravieţuiască. Pentru cei doi tineri, însă, unul de 21 şi celălalt de 16 ani, medicii n-au putut face nimic. După zeci de minute de resuscitare au fost nevoiţi să pronunţe decesul. Cel mai probabil, tânărul de la volan a adormit sau i s-a făcut rău. Accidentul s-a produs pe drum drept, şi nu există nicio urmă de frânare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Au murit după ce au intrat cu maşina într-un copac