Antena Meniu Search
x

Video Au vrut la piscină în miezul iernii, dar alţi 8.000 de oameni au gândit la fel. Umăr la umăr, în jacuzzi

La coadă la relaxare. Mii de români parcă şi-au dat întâlnire la început de an în cel mai mare complex cu ape termale din ţară, de la marginea Bucureştiului. Mulţi s-au mirat: rar au mai văzut atâta lume care aşteaptă să intre în centrul wellness. În ciuda aglomeraţiei, puţini au renunţat la răsfăţul promis de SPA. 

de Redactia Observator

la 02.01.2023, 21:52

Vezi și

Cine a vrut să se relaxeze la finalul vacanţei de sărbători, cu o băutură în mână, în piscinele înconjurate de palmieri, a avut de aşteptat. Cu gândul la atmosfera tropicală din interior, aproape 8.000 de oameni s-au prezentat la centrul termal încă din prima zi a anului nou. 

Coadă la piscina cu ape termale

"Ieri a fost o situaţie excepţională, întrucât am deschis la ora 15. Am vrut totuşi să deschidem pe 1 pentru că ne-au solicitat foarte mulţi vizitatori. A venit toată lumea la aceeaşi oră, a durat puţin până am reuşit să le facilităm accesul tuturor", spune Andrada Seitan, manager de marketing.

Complexul termal poate să primească 1.000 de clienţi pe oră. Chiar şi aşa, cozi s-au format şi astăzi. Printre piscine a fost forfotă mereu. În jacuzzi, oamenii au stat umăr la umăr. Chiar şi cei care voiau să meargă la saună sau la masaj au avut de stat în coloană. Piscina exterioară a fost plină încă de dimineaţă. Mulţi au venit din provincie la centrul de relaxare. Ajutaţi de soarele generos, s-au simţit ca într-o vacanţă exotică. 

Piscinele cu minerale, cu sare de la Marea Moartă, cu calciu şi magneziu au fost şi ele foarte căutate. Mulţi au îmbinat plăcutul cu utilul. Au încercat să ardă şi surplusul adunat pe coapse de sărbatări. Piscina interioară a fost mereu plină de zeci de tineri şi vârstnici amatori de fitness în apă. "Creşte ritmul cardiac, facem un exerciţiu fizic în apă, ceea ce în apă nu se simte la fel cum s-ar simţi pe uscat. Nu punem presiune pe articulaţii", explică Alexandra Dragomirescu, trainer wellness.

Cine vrea să evite aşteptarea la intrare trebuie să cumpere bilete online, este sfatul administratorilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Au vrut la piscină în miezul iernii, dar alţi 8.000 de oameni au gândit la fel. Umăr la umăr, în jacuzzi