Antena Meniu Search
x

Imagini teribile la Craiova! Aurică Beldeanu, transportat în stare gravă la spital după ce sicriul lui Ilie Balaci a fost scos din biserică (Video)

Fostul fotbalist Aurică Beldeanu a fost purtat pe brațe la ambulanță după ce i s-a făcut rău în momentul în care sicriul lui Ilie Balaci a fost scos din biserică.

Fostul fotbalist Aurică Beldeanu a fost purtat pe brațe la ambulanță după ce i s-a făcut rău în momentul în care sicriul lui Ilie Balaci a fost scos din biserică.

(Actualizare): Aurică Beldeanu, transportat la spital de la priveghiul lui Ilie Balaci, a suferit un preinfarct cu semipareză, potrivit GSP.ro.

Prieteni bun al lui Balaci, Aurică Beldeanu a avut nevoie urgență de ajutorul medicilor, după ce i s-a făcut rău la căpătâiul lui Balaci.

Bărbatul a fost scos pe braţe din biserică și dus în ambulanţă. În imaginile surprinse la fața locului, se poate vedea cum Beldeanu tremură foarte tare, iar, potrivit unor martori, i s-ar fi încleștat gura.

Pe acelaşi subiect

Ambulanța a fost chemată la biserica Sfântul Ilie din centrul Craiovei, după ce mamei fostului fotbalist, în vârstă de 80 de ani, i s-a făcut rău.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci va fi transportat, luni, la stadionul Ion Oblemenco, urmând ca la ora 18.00 să aibă loc slujbă oficiată de un sobor de preoți de la Mitropolia Olteniei.

Ilie Balaci va fi înmormântat, marți, la Cimitirul Sineasca, alături de tatăl său.

Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie - Primăria Municipiului Craiova - Universitatea din Craiova - Calea București - Pasajul Suprateran - Str. Amaradia - Str. George Enescu - Cimitirul Sineasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Imagini teribile la Craiova! Aurică Beldeanu, transportat în stare gravă la spital după ce sicriul lui Ilie Balaci a fost scos din biserică (Video)