Antena Meniu Search
x

Autostrada Soarelui, redeschisă circulaţiei, după două zile de viscol şi ger

Soarele a strălucit astăzi, din nou, pe Autostrada Soarelui! Drumul a fost redeschis circulaţiei, după două zile de viscol şi ger. Maşina echipei Observator a fost printre primele care au străbătut drumul înapoi spre Bucureşti.

Vezi și

Soarele a strălucit astăzi, din nou, pe Autostrada Soarelui! Drumul a fost redeschis circulaţiei, după două zile de viscol şi ger. Maşina echipei Observator a fost printre primele care au străbătut drumul înapoi spre Bucureşti.

Aşa arăta autostrada în urmă cu două zile, în plin cod portocaliu de viscol. O echipă Observator a reuşit să ajungă în Constanţa cu câteva ore înainte de închiderea circulaţiei. Astăzi, odată cu ridicarea tuturor avertizărilor de vreme rea, colegii noştri au pornit înapoi spre București. 

Primii zeci de kilometri sunt parcurşi pe asfalt negru, cu o viteză medie de 100 de kilometri pe oră. 

În continuare, drumul este acoperit pe alocuri de gheaţă. Iar refugiile nu au fost curăţate. De aceea, singurele pauze pot fi făcute doar în benzinării.

Pe acelaşi subiect

La Feteşti, şoferii de TIR blocaţi de viscol au început să de dezmorţească. Se pregătesc să reia şi ei drumul spre Bucureşti.

În continuare, autostrada pare mai liberă ca oricând. Semn că şoferii încă nu se încumetă să pornească la drum. Majoritatea celor de la volan au plecat de nevoie.

Pe marginea autostrăzii încă mai sunt maşinile abandonate de cei surprinşi la drum de viscol şi salvaţi de autorităţi. Între localităţile Fundulea şi Lehliu, se circulă în convoi, sub supravegherea Poliţiei. Spre intrarea în Capitală, traficul devine şi mai dificil. . 

În mod normal, parcurs cu viteza legală, drumul de la Constanţa la Bucureşti, pe A2, durează cel mult două ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Autostrada Soarelui, redeschisă circulaţiei, după două zile de viscol şi ger