Antena Meniu Search
x

ŢI SE RUPE INIMA: momentul când două gemene de 10 ani, adoptate de familii diferite, se întâlnesc pentru prima dată (VIDEO)

Două gemene născute în China şi adoptate de familii diferite din America, de când erau bebeluşi, s-au întâlnit, pentru prima dată. Emoţionantul moment a avut loc în platoul unei televiziuni americane.

Două gemene născute în China şi adoptate de familii diferite din America, de când erau bebeluşi, s-au întâlnit, pentru prima dată. Emoţionantul moment a avut loc în platoul unei televiziuni americane.

Au nume diferite, au crescut la sute de kilometri una de cealaltă şi la mii de kilometri de locul natal, dar sunt surori. Şi gemene. Gracie Rainsberry şi Audrey Doering s-au întâlnit pentru prima dată acum, la vârsta de 10 ani. Surorile s-au născut în China într-o familie sărmană, care le-a abandonat când încă erau bebeluşi.

Din orfelinat au fost adoptate de familii diferite din America. Audrey a crescut în Wisconsin, iar Gracie la două mii de kilometri distanţă, în statul Washington. Nici măcar părinţii adoptivi nu au avut habar că fiica pe care au adus-o din China are o soră geamănă.

Pe acelaşi subiect

Abia recent, mama lui Audrey a găsit, accidental, o fotografie a fiicei sale, făcută la orfelinat, în care apărea alături de un alt bebeluş ce-i semănat leit. Aşa a realizat că Audrey are o soră, iar când bănuiala i s-a confirmat, s-a zbătut să le reunească pe gemene.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Eforturile au fost încununate de un final fericit. În platourile emisiunii Good Morning America, cele două puştoaice s-au văzut şi s-au îmbrăţişat pentru prima dată, în direct, la televizor, în faţa întregii Americi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » ŢI SE RUPE INIMA: momentul când două gemene de 10 ani, adoptate de familii diferite, se întâlnesc pentru prima dată (VIDEO)