Antena Meniu Search
x

Video Ava cântă despre dor şi iubire în cea mai nouă piesă "Unde eşti": Iubesc şi am iubit. Cel mai mult pe mine

AVA ne cântă despre dor şi despre iubire, în cea mai nouă piesă. Single-ul se numeşte "Unde eşti" şi vine după colaborările de succes cu Connect-R şi cu David Dobrincu. În plus, piesa e cântată cu suflet şi din suflet pentru că descrie chiar o etapă din viaţa artistei.

de Redactia Observator

la 30.06.2021, 13:58

Vezi și

Single-ul "Unde ești" este o piesă melancolică despre iubirea sinceră, cu un sound sound melancolic şi versuri scrise de Dorian Micu. În plus, când nu lansează piese, AVA lansează... tinere talente! Are o şcoală de canto, unde formează noua generaţie de muzicieni. Despre noua piesă, dar şi despre planurile de viitor a vorbit chiar artista, invitată în platoul Observator.

"Îmi place să nu vorbesc prea mult despre mine, ci rezultatele să se vadă. Eu iubesc şi am iubit. Cel mai mult pe mine. Am învăţat asta în ultima perioadă. Este o piesă pe care am scris-o acum 5 ani cu Dorian Micu, cu DIana Moraru şi Andrei. Am lansat-o abia acum pentru că acum a fost timpul ei, dar unele lucruri se întâmplă cum trebuie" a spus artista. 

Urmăriţi interviul integral în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Ava cântă despre dor şi iubire în cea mai nouă piesă "Unde eşti": Iubesc şi am iubit. Cel mai mult pe mine