Antena Meniu Search
x

Averea lui Omar Hayssam a fost sechestrata, dar neexecutata

L-au prins pe terorist. dar cam atat. Autoritatile romane n-au reusit pana acum sa scoata niciun ban de la Omar Hayssam.

Vezi și

Omar Hayssam trebuie sa dea sase milioane de euro jurnalistilor rapiti in Irak, plus alte zeci de milioane de euro in alte trei dosare penale in care a fost condamnat definitiv.

Aproape tot ce nu iti poate trece prin minte se afla pe lista bunurilor puse sub sechestru, data publicitatii de catre procurorii DIICOT. Nu doar terenuri, imobile, masini, conturi bancare, ci si multe utilaje folosite la imbuteliat ape si sucuri intalnim pe acel inventar.

Mai nimic nu s-a recuperat din aceste prejudicii. Sechestrul a fost pus in 2004, dar sumele nu au fost transmise catre firmele pagubite sau catre statul roman. Procurorii nu au altceva de facut decat sa ramana cu acest sechestru. Spera ca in urma proceselor pe care le are pe rol Omar Hayssam sa poata scoate la licitatie o parte din bunurile care su fost puse sub sechestru si, mai apoi, sa poata elimina datoriile si prejudiciile facute de sirian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Averea lui Omar Hayssam a fost sechestrata, dar neexecutata