Antena Meniu Search
x

Awake, primul festival boutique din România, la Castelul Teleki din Târgu Mureș

Ne-am obişnuit deja ca vara să fie a festivalurilor muzicale ce atrag tot mai mulţi tineri. Vorbim acum despre Awake, primul festival boutique din România, care şi-a deschis ieri porţile pentru al treilea an la rând.

de Redactia Observator

la 16.08.2019, 14:57

Vezi și

Ne-am obişnuit deja ca vara să fie a festivalurilor muzicale ce atrag tot mai mulţi tineri. Vorbim acum despre Awake, primul festival boutique din România, care şi-a deschis ieri porţile pentru al treilea an la rând. Un eveniment care îmbină artele şi care şi-a propus să promoveze prin imaginea sa Castelul Teleki din apropiere de Târgu Mureş.

Domeniul Teleki din Gorneşti, Mureş a prins din nou viaţă. În prima seară a Festivalului Awake rapperiţa britanică Lady Leshurr a încins publicul.

După nopţile de petrecere cu muzică şi dans, pe timpul zilei, distracţia capătă o altă formă de relaxare şi creaţie.

Evenimentul de tip boutique este primul de acest gen din România şi, spun organizatorii, este un nou val pe nişa festivalurilor din Europa. Un loc, în care este adusă arta, în mijlocul naturii, în cât mai multe forme.

Festivalul Awake ţine până duminică seară şi aduce pe scenă aproape 70 de artişti. 40.000 de oameni sunt aşteptaţi în cele patru zile de festival. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Awake, primul festival boutique din România, la Castelul Teleki din Târgu Mureș