Antena Meniu Search
x

Băiatul care s-a stins în cursa şoferilor teribilişti, condus pe ultimul drum

La 17 ani, a ajuns în mormânt, lângă tatăl lui Bogdan, băiatul care s-a stins în cursa şoferilor teribilişti, a fost condus pe ultimul drum

Vezi și

La 17 ani, a ajuns în mormânt, lângă tatăl lui Bogdan, băiatul care s-a stins în cursa şoferilor teribilişti, a fost condus pe ultimul drum

Pentru unii oameni, izvorul durerii nu seacă niciodată. Mama lui Bogdan şi-a îngropat soţul în urmă cu câteva luni. Acum, plânge la catafalcul fiului ei. E înconjurată de colegii tânărului. De prietenii lui care îşi închid ochii şi îşi aşază capul pe sicriu. Îi poartă poza la piept, aproape de inimă. Şi îl aplaudă, ca să acopere măcar puţin clopotele care vestesc durerea.

S-a stins fulgerător, în viteza altora. Venise în Constanţa alături de Maria să vadă o întrecere ilegală între şoferi. Doar că maşina lor a nimerit în faţa teribiliştilor. Şi au fost spulberaţi.

Mama lui Bogdan a căzut în genunchi şi a strâns în pumni pământul care urma să-i acopere băiatul. Fratele lui mai mare i-a mângâiat părul, pentru ultima oară. Şi apoi abia s-a mai ridicat, pe picioare.

Bogdan îşi va dormi somnul veşnic, lângă tatăl lui. La câteva morminte distanţă, e o cruce cu numele Mariei Popa. Ieri, tatăl ei a ţinut o slujbă a durerii. El a înfiat-o şi i-a dăruit o nouă viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Băiatul care s-a stins în cursa şoferilor teribilişti, condus pe ultimul drum