Antena Meniu Search
x

Foto Băiețel de doi ani din Florești, dispărut după ce a plecat cu mai mulți copii la joacă în zona râului Someș

Un băiețel de 2 ani din Florești, Cluj, a fost dat dispărut, vineri, după ce a plecat la joacă împreună cu mai mulți copii în zona râului Someș, însă nu a mai fost găsit.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.05.2021, 20:18

LĂCĂTUȘ DAVID ALEXANDRU a dispărut din Florești, Cluj
Băiețel de doi ani din Florești, dispărut după ce a plecat cu mai mulți copii la joacă în zona râului Someș - Politia Cluj

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că la data de 21 mai a.c., în jurul orei 17.00, LĂCĂTUȘ DAVID ALEXANDRU, în vârstă de 2 ani, a ieșit din locuința sa, din localiatea Florești, pentru a se juca cu alți copii în zona râului Someș și nu a mai fost găsit. 

Semnalmentele copilului: înălțime aproximativ 1 metru, ochii negri, părul șaten. 

În momentul plecării acesta era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare albastră, tricou de culoare albastră și sandale de culoare albastră cu șireturi verzi. 

Peste 100 de polițiști, jandarmi și lucrători ISU îl caută pe David

Persoanele care pot furniza informații despre minorul dispărut, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau sa apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

În vederea depistării minorului, peste 100 de polițiști, jandarmi, lucrători ISU și voluntari sunt angrenați în activitățile specifice de căutare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Băiețel de doi ani din Florești, dispărut după ce a plecat cu mai mulți copii la joacă în zona râului Someș