Antena Meniu Search
x

Bal vienez la Palatul Culturii din Târgu Mureş

Orice fetiţă visează, la un moment dat, să fie prinţesă! Acest lucru este posibil, dacă cea mică participă la un bal care se organizează, de trei ani, la Palatul Culturii din Târgu Mureş. Însă nu doar fetiţelor le place să meargă la acest bal. Adulţii sunt la fel de încântaţi, mai ales că domnii au ocazia să se îmbrace în frac, iar doamnele să poarte rochii lungi şi elegante.

de Redactia Observator

la 22.11.2019, 17:44

Vezi și

Orice fetiţă visează, la un moment dat, să fie prinţesă! Acest lucru este posibil, dacă cea mică participă la un bal care se organizează, de trei ani, la Palatul Culturii din Târgu Mureş. Însă nu doar fetiţelor le place să meargă la acest bal. Adulţii sunt la fel de încântaţi, mai ales că domnii au ocazia să se îmbrace în frac, iar doamnele să poarte rochii lungi şi elegante. Iar spectacolul, care durează patru ore, este magic. Perechile dansează vals şi tango, iar anul acesta cei prezenţi au putut asculta muzică clasică interpretată de artişti de înaltă ţinută.

Dansatorii profesionişti plutesc parcă deasupra ringului de dans. Sub privirile admirative ale spectatorilor, fac piruete ameţitoare şi rotiri demne de aplauze. Printre sutele de oameni, o găsim şi pe Măriuca. Are şase ani şi participă la primul bal din viaţa ei. E îmbrăcată întocmai cum spune dress-code-ul, într-o rochiţă albă, cu sandale argintii.

Este pentru al treilea an când în Palatul Culturii din Târgu-Mureş se întâmplă asta. Acum, însă, balul a depăşit graniţele ţării.

Din banii stânşi din bilete, dar şi din donaţii au fost cumpărate patru partituri celebre tipărite în Germania care vor intra în posesia Filarmonicii de Stat din Tîrgu Mureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bal vienez la Palatul Culturii din Târgu Mureş