Antena Meniu Search
x

Balerina Daria Maria Toma, un exemplu de excelență în inițiativa „100 de Tineri pentru Dezvoltarea României”

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României anunță că Daria Maria Toma, o promițătoare balerină de 13 ani din București, a devenit prima tânără talentată care s-a înscris în campania „100 de Tineri pentru Dezvoltarea României”. Această inițiativă vizează identificarea și promovarea a 100 de tineri excepționali care au potențialul de a contribui la dezvoltarea culturală, științifică și artistică a țării.

de Redactia Observator

la 15.12.2023, 16:06

Descoperind baletul la doar trei ani, Daria a urmat o cale impresionantă sub îndrumarea doamnei profesor coregraf Magdalena Rovinescu. Pregătirea sa riguroasă la Studioul de balet pentru copii și tineret al Operei Naționale din București a culminat cu performanțe remarcabile în spectacole precum „Alice în Țara Minunilor” și „Alba ca Zăpada”. Ca elevă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”, Daria își continuă ascensiunea către vârful artei baletului.

Recent, tânăra balerină a reprezentat România pe scena internațională la semifinala Youth America Grand Prix din Barcelona, unde a concurat împotriva unor tineri dansatori de top din întreaga lume. Performanța sa excepțională a fost răsplătită cu două burse prestigioase și o clasare în Top 12 Junior Women Contemporary, consolidându-i statutul ca una dintre cele mai promițătoare tinere talente ale României.

România, locul unde tinerii pot străluci

Fundația Dan Voiculescu, prin această campanie, își propune să arate că România este un loc unde tinerii talentați pot străluci și contribui la profilul cultural al țării pe scena mondială. Fundația consideră că promovarea acestor valori naționale este nu numai o datorie, ci și o mare onoare. Astfel, oricine poate face o propunere pe www.fundatiadanvoiculescu.ro. Detalii sunt disponibile pe fundatiadanvoiculescu.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Balerina Daria Maria Toma, un exemplu de excelență în inițiativa „100 de Tineri pentru Dezvoltarea României”