Antena Meniu Search
x

Pentru prima dată, balerinii Teatrului Bolshoi din Moscova au dansat pe o scenă, în ţara noastră

Cei mai titraţi artişti au oferit un spectacol de neuitat la Sala Palatului, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze. 

Vezi și

Cei mai titraţi artişti au oferit un spectacol de neuitat la Sala Palatului, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze. 

Stelele Baletului Rusesc au dansat în cadrul unui spectacol de gală. Zece dintre cei mai renumişi artiști ai teatrului Bolshoi, prim-solişti, unii consideraţi revelaţii ale baletului, au fost aplaudaţi la scenă deschisă.

De la spectacol nu au lipsit nici micuţele balerine românce, care au admirat prestaţia profesioniştilor şi au visat cu ochii deschişi.

Interpretarea celei mai noi şi mai controversate producţii a teatrului Bolshoi, "Nureev", a fost supriza publicului român. Inspirată din viața lui Rudolf Nureyev, considerat cel mai mare balerin al tuturor timpurilor, piesa se bucură de o notorietate aparte. Lansarea a avut loc la Moscova, în urmă cu mai puţin de o lună de zile, după mai multe amânări și scandaluri mediatizate de presa internaţională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Pentru prima dată, balerinii Teatrului Bolshoi din Moscova au dansat pe o scenă, în ţara noastră